Șura lu Costan

Capacitate – 5 locuri (două paturi duble și o canapea)

Veche de peste 100 de ani, a fost adusă din sat, a fost o șură si grajd de animale, care s-a conturat frumos într-o structură cu caracteristici tradiționale, cu o capacitate de 5 persoane. A fost finalizată în anul 2017, când am decis să ne mutam din Cluj la Breb. Am locuit în Șura 7 luni, ne-a fost și aici „acasă”, unde ne-am simțit foarte bine. I-am păstrat numele celui care a construit-o, ”Costan”, în semn de mulțumire și omagiu înaintașilor, celor care au fost atât de iscusiți și înțelepți.

Șura are la plan parter o zonă pt servirea mesei, o bucătărie, o baie cu duș și un dormitor cu pat dublu și baie cu duș. La mansardă este un open space generos, cu două paturi duble și o canapea. Este singura casa din ansamblu cu 2 băi, designul interior este cottage cu accente tradiționale. În zona din exterior sunt 2 foișoare care deservesc cele 3 case aflate una lângă cealaltă, respectiv Casa din Vale, Șura lu’ Costan și Casa Nouă.

Preț 450 lei /noapte /întreaga casa

Descoperă

Nota- Casele se închiriază integral
La momentul rezervarii, se achită un avans de 30% pe baza facturii pe care v-o emitem. Avansul este nerambursabil, însă dacă din motive întemeiate nu reușiți sa ajungeți la noi, la data stabilită, se mai poate reprograma o dată sejurul, pe baza avansului achitat anterior.
Check in time: după 14:00
Check out time-până la ora 11:00

Suntem Pet friendly, taxa /sejur/ pet este de 50 lei