Casa din Vale Breb

Capacitate – 5 locuri (un pat double și 3 single)

Casa din Vale este prima noastră casa renovata și parțial restaurata, din cadrul complexului Casa din Vale Breb. Este o casă din lemn vechi, cu arhitectură tradițională specifica zonei Maramureșului. O casă foarte dragă nouă, a fost mutată din Breb, nu foarte departe de locul în care este acum, demontată bucată cu bucată și refăcută într-o zonă superbă a satului, cu vedere la Creasta Cocoșului. Vechii proprietari doreau s-o demoleze cât mai rapid, pentru a face loc unei construcții noi. Acoperișul a fost reconstituit integral, s-au folosit 14000 de bucăți de draniță (șindrilă de lemn) și au lucrat la ea 4 meșteri din sat. Casa din Vale și-a primit primii oaspeți în Decembrie 2015.

Are o capacitate de 5 persoane, la plan parter se afla o chicineta cu dotări basic, suficient pentru a prepara un mic dejun delicios, o toaleta cu duș, o cameră cu un pat dublu, TV, o masă de 5 persoane și o sobă. La etaj sunt 2 dormitoare, în care se găsesc 3 paturi single.  Casa este încălzită cu centrală electrică. În exterior este un foișor și un loc de barbeque. Vederea de pe prispa casei este spre Creasta Cocoșului. În interior am decorat cu obiecte cumpărate din zonă, de la localnici sau din târguri, Casa din Vale fiind casa cu multe accente tradiționale, atât pe partea de exterior, cât și in interior. Toate aceste obiecte ne sunt tare dragi, pentru că, pe măsură ce le achiziționam, ne reconturam imaginea pe care ne-o proiectam vis a vis de acest prim pas al proiectului nostru. Speram sa va placa și vouă, a găzduit oameni faini, simpli călători sau chiar persoane importante, din toate colturile lumii, inclusiv îndepărtatul Hong Kong, Africa sau Australia.

Preț 450 lei /noapte /întreaga casa

#oldbutgold

Descoperă

Nota- Casele se închiriază integral
La momentul rezervarii, se achită un avans de 30% pe baza facturii pe care v-o emitem. Avansul este nerambursabil, însă dacă din motive întemeiate nu reușiți sa ajungeți la noi, la data stabilită, se mai poate reprograma o dată sejurul, pe baza avansului achitat anterior.
Check in time: după 14:00
Check out time-până la ora 11:00

Suntem Pet friendly, taxa /sejur/ pet este de 50 lei