Casa Călina Breb

Capacitate – 4 persoane

O casă specială, care pentru familia noastră a însemnat „acasă” pentru 7 luni.
„Mătușa Călina”, cum îi spuneau sătenii, are o poveste puternică, iar amprenta și binecuvântarea dânsei se simte în Casa Călina, așa cum am considerat de cuviință s-o denumim. Casa Călina nu a fost strămutată, a rămas în același loc magic, în gradina care este azi Grădina Culturală Breb. S-au folosit aproximativ 12000 de bucăți de draniță de lemn, cumpărate de la atelierul din sat, au lucrat 3 meșteri din sat.

Casa Călina are o energie foarte faină, la plan parter am păstrat câteva piese originale din vechea casă, am amenajat-o baie cu duș, un mic hol, un living cu o chicineta cu dotările basic, pentru a pregăti un mic dejun pe cinste, o canapea confortabilă, o masă, o sobă din teracotă, iar la mansardă, am lăsat spațiu deschis, fără a compartimenta, pentru a ne bucura de generozitatea și versatilitatea unei mansarde.

La etaj sunt 2 paturi single, unul double, o canapea și un fotoliu. Geamurile de sus, au view către Carpații din Ucraina și către Grădina Culturală Breb. Vis a vis de Casa Călina se alfa casa noastră pe care am denumit – o Casa Iza, astfel ne putem întâlni uneori la cafea și-o poveste , în grădină.

Preț 350 lei /noapte /întreaga casa

#oldbutgold

Descoperă

Nota- Casele se închiriază integral
La momentul rezervarii, se achită un avans de 30% pe baza facturii pe care v-o emitem. Avansul este nerambursabil, însă dacă din motive întemeiate nu reușiți sa ajungeți la noi, la data stabilită, se mai poate reprograma o dată sejurul, pe baza avansului achitat anterior.
Check in time: după 14:00
Check out time-până la ora 11:00

Suntem Pet friendly, taxa /sejur/ pet este de 50 lei