Casa cu Dor

Capacitate – 2 persoane

O casă veche, de peste 90 ani, pe care nu a trebuit s-o mutăm, a rămas pe „picioarele” ei. Este foarte fotogenica și a găzduit cele mai multe cereri în casatorie:) este încadrată între 2 nuci superbi, Florin a lucrat la ea în proporție de 75%, iar meșterii au dus greul cu schimbarea acoperișului și înlocuirea unor lemne compromise de vreme. Este Casa cu Dor pentru că ne rămăsese gândul la ea de când ne-am mutat aici, însă părea imposibil sa mai fie a noastră. Se pare ca totuși și ei i-a fost dor de noi și în anul 2018 a devenit parte din ansamblul Casa din Vale Breb.

Am amenajat un dormitor cozy , cu un pat dublu, o canapea extensibilă, un fotoliu numai bun pt lectură, o ladă veche, sculptată manual. Casa cu Dor are o chicinetă, o baie cu duș și un spațiu pt servirea mesei. Prispa este locul ideal pentru cafeaua de dimineață, dar și un loc preferat pentru pisicile noastre.
Câțiva pași mai jos am amenajat un foișor cu canapele din paie, care are un view superb și care face serile de vară memorabile.

Preț 250 lei /noapte /întreaga casa

#oldbutgold

Descoperă

Nota- Casele se închiriază integral
La momentul rezervarii, se achită un avans de 30% pe baza facturii pe care v-o emitem. Avansul este nerambursabil, însă dacă din motive întemeiate nu reușiți sa ajungeți la noi, la data stabilită, se mai poate reprograma o dată sejurul, pe baza avansului achitat anterior.
Check in time: după 14:00
Check out time-până la ora 11:00

Suntem Pet friendly, taxa /sejur/ pet este de 50 lei