Despre noi

Salut lume!

Suntem Roxana și Florin Vale, de la Casa din Vale Breb, Maramureș, doi orășeni care s-au mutat la sat, din Cluj, acum 5 ani. Am început acest proiect în anul 2015, din dorința de a salva o parte din arhitectura veche maramureșeană, de a ne apropia mai mult de tradiția, viata simplă si tihnită de la sat, de a face turism intr-un alt mod, nu doar prin cazare în case vechi strămutate și readuse la viață, dar și prin dezvoltarea culturală și educatională a comunității, a celor care ne vizitează și a tuturor celor care vor să ia parte la acest proiect minunat.

Terenul unde avea să se nască acest „sătuc” , prima casă achizitionată și meșterul care s-a ocupat de lucrări și cu care am colaborat de la început până acum, Vasile Pop, parcă si-au dat mâna în același loc și timp, confirmandu-ne ca aceasta este misiunea noastră, pe care trebuie musai să o ducem la capăt.

În anul 2017, când am finalizat a treia casă din complex, Șura lui Costan, a fost momentul când am decis sa lăsăm departe agitația orașului, joburile pe care le aveam, pentru un loc parca desprins dintr-o poveste. Îi mai spunem și #magiclandbreb.

Testimoniale

Testimoniale