Casa Faina

Capacitate – 3 locuri (1 pat dublu și un single).

Casa Faină…e chiar faină, doar de asta am numit-o astfel:)
De fapt, când se lucra la ea încă nu știam cum îi vom spune și ne refeream la ea ca fiind „Casa Faină” și așa a rămas. Este a doua casă pe care am mutat-o (de departe) și am refăcut-o în același stil tradițional, păstrând linia arhitectonica, dar intervenind la amenajare în interior, având un stil tradițional–cottage. Am finalizat-o înainte de Crăciun, în anul 201, iar noi, în formula de 3( noi doi și Nina care era bebe de 6 luni la acea vreme), i-am fost primii oaspeți.

Casa a fost plimbată din Rozavlea, care se afla la 40 km de Breb, 2 meșteri din sat, (Vasile și Ion) plus Florin in weekenduri,au lucrat la ea. De fapt, cu acești meșteri am refăcut toate casele din cadrul complexului Casa din Vale Breb. Este o casă cu arhitectură specific maramureșean, are un view frontal către Creasta Cocoșului și este cea mai fotografiata si Instagramabila casă din ansamblul nostru.

La plan parter este o mica chicineta, o masa, o bancă/mini lădoi și scaune. Baia cu duș se afla tot la parter. Tot aici, dar cu o intrare separata, este o cameră de relaxare, de lectură, de chill, pt munca remote, etc, care are un view spectaculos către varful Creasta Cocoșului al muntelui Gutai.
La etaj s-au conturat 2 dormitoare, unul cu pat dublu și celălalt cu un pat single.

Încălzirea se face cu centrală electrică este și wifi în cazul în care sunteți nevoiți sa lucrați, dacă nu, dați un logout mai bine și hai să ne bucurăm offline de experiența asta a traiului simplu, real și sănătos.

Preț 350 lei /noapte /întreaga casa

#oldbutgold

Descoperă

Nota- Casele se închiriază integral
La momentul rezervarii, se achită un avans de 30% pe baza facturii pe care v-o emitem. Avansul este nerambursabil, însă dacă din motive întemeiate nu reușiți sa ajungeți la noi, la data stabilită, se mai poate reprograma o dată sejurul, pe baza avansului achitat anterior.
Check in time: după 14:00
Check out time-până la ora 11:00

Suntem Pet friendly, taxa /sejur/ pet este de 50 lei