Aflat la editia a cincea si cu un nume nou, Fest-în Vale 2023 se desfasoara in perioada 18-20 August, la Complex traditional Casa din Vale Breb.
Conceput ca un mic festival rural, evenimentul va propune mai multe activitati, care au ca scop principal dezvoltarea culturala in mediul rural, atragerea unui numar cat mai mare de turisti in zona, dar, in acelasi timp, are si o componenta caritabila prin strangerea de fonduri pentru Centrul de zi Micul Print din Sighetu Marmatiei, cauza pe care o sprijinim la fiecare editie.

Vor fi concerte din diferite genuri muzicale, care vor face sa vibreze cele doua scene cu ritmuri care sunt la intersectia dintre hip-hop, folclor autentic, funk, fusion, cover, vom organiza „Targ in sat”, unde artizani, mesteri populari si artisti plastici isi vor vinde produsele confectionate cu mare drag, rubrica „Facem fain si bine la Breb”, cu invitati speciali din diferite domenii de activitate, care vor avea prezentari si discutii interactive cu cei prezenti si alte activitati pe care le vom anunta pe viitor.

Multumim din suflet celor care vor performa si vor avea prezentari in cadrul festivalului: Subcarpati, Grupul Iza, Romulus Cipariu, DJ Klaus EB, Alex Dima, Andreea Diana Tanasescu(La Blouse roumaine), Roxana Buzetelu, William Blacker si altii, celui care ne va anima si inveseli cu carisma si buna dispozitie, Bogdan Bob Radulescu si, de asemenea, multumim celor care au ales sa ne dea o mana de ajutor pentru a acoperi o parte din cheltuieli si a duce povestea mai departe, sponsori pe care-i vom anunta in scurt timp.

Intrarea la concerte se va face pe baza de inscriere si donatie minima de 15 lei. Vom reveni cu detalii tehnice referitoare la inscriere.
Evenimentul se desfasoara in aer liber, asadar va rugam luati in calcul posibilitatea de vreme nefavorabila.
Prezenta copiilor sub 14 ani se face exclusiv insotiti de un apartinator.

Pe durata concertelor recomandam folosirea castilor antifonice copiilor cu varsta sub 10 ani.

#LinkFacebook3

Detalii aici:
https://m.iabilet.ro/bilete-fest-in-vale-2023-86185/

Distribuie această poveste, alege-ți platforma!